Tepe Anaokulu
Tepe Mh. Eski Camii Eğitim Cd. Bismil Diyarbakır

VİZYON

Okulumuzda verimli bir eğitimin temel ihtiyaç olarak kabul edilmesini; her velinin, çocuğuna eğitim için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini; hem öğretmenlerin, hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmasını; Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmasını istiyoruz. Ne istediğini bilen eğitimli bir milletten, eğitimli bireylerden oluşan bir millet oluşturmanın yolunun, anaokulu düzeyinden başlayan eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz.

MİSYON

Tüm paydaşların yetkinliklerini harekete geçirerek sevgi ve güven ortamı içinde; bireysel ve toplumsal sorumluluğunun bilincinde, kültürel ve manevi değerlere saygılı, yeterliliklerinin farkında olan, problem çözme becerisine sahip, kendine güvenen, yaratıcı ve başarılı öğrenciler yetiştirerek ilköğretime ve geleceğe hazırlamak.

BAŞARILAR

Okulumuz ´Temiz okul Sağlıklı okul projesi´ Kapsamında ´´BEYAZ BAYRAK ´´ almaya hak kazanmıştır

NORMAL

09:00 / 14:00